Uw horloge verkopen in Amsterdam?

U wilt uw luxe horloge verkopen in Amsterdam? Of het nou gaat om een gouden horloge, een merkhorloge, of gewoon een horloge die al jaren in de kast ligt, bij Kost-Baar geven we u graag vrijblijvend advies over de waarde van uw horloge. De waarde van uw horloge hangt af van verschillende factoren. Zo wordt er onder meer gekeken naar de onderdelen. Zijn het originele onderdelen en zijn ze nog werkend? Wat is de staat van het horloge en hoelang is deze gedragen? Wanneer u uw horloge wilt verkopen in Amsterdam nodigen we u graag uit voor een gratis en vrijblijvende taxatie van uw horloge. 

Een afspraak maken in Amsterdam doet u direct via het boekingssysteem hieronder. Na uw aanvraag neemt een van onze specialisten, dezelfde dag, contact met u op om de details te bespreken.

Verstuur

Horloge laten taxeren in Amsterdam

Wanneer u uw horloge wil verkopen in Amsterdam is het belangrijk dat u daar een eerlijke prijs voor terug krijgt. Dit vereist expertise en een vakkundige blik op de waarde van horloges. Bij Kost-Baar staat er een team van ervaren specialisten voor u klaar die u graag verder helpen met het taxeren van uw horloge in Amsterdam. Het familiebedrijf is in 1926 opgericht onder de naam Juwelier Schreuders. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een toonaangevend aankoopkantoor met specifieke aandacht voor de inkoop van horloges. Naast dat u uw horloge kan laten taxeren in Amsterdam zijn we verspreid over 16 locaties door Nederland. Woont u dicht aan de grens? Onze vestigingen in Duitsland van Bares und Wahres staan ook voor u klaar. 

Bent u nog steeds op zoek naar een horloge opkoper in Amsterdam? Neem dan contact op met een van onze horloge opkopers voor een afspraak bij u in de buurt.

horloge taxeren amsterdam

Inkoop merkhorloges Amsterdam

Bij Kost-Baar hebben we al tientallen jaren ervaring met de inkoop en verkoop van merkhorloges. Zo zijn we uw horloge partner voor merken, zoals Breitling, Patek Philippe, Rolex, Omega, Cartier,  maar ook voor de minder bekende merken. Wilt u uw Rolex verkopen in Amsterdam?  We hebben een ervaren Rolex inkoper in huis, die u graag alles vertelt over uw Rolex. Weet u niet precies wat voor horloge u in uw bezit heeft? Kom langs in Amsterdam en laat een ervaren specialist er naar kijken.

Bezoek Kost-Baar in Amsterdam

Uw horloge verkopen? U kunt een afspraak maken door direct te bellen of neem een kijkje in onze agenda en plan uw afspraak digitaal in. Vindt u het makkelijker dan we bij u op locatie komen? Neem dan even telefonisch contact op om de mogelijkheden te bespreken. Naast de inkoop van horloges in Amsterdam laten we u ook graag kennis maken met ons expertise in goud, zilver, sieraden en nog veel meer. Bekijk al onze kostbaarheden om in één keer goed geholpen te worden. 

HORLOGE MERKEN

horloge verkopen
A.Lange und Söhne
Audemars Piguet verkopen amsterdam
Audemars Piguet
horloge verkopen amsterdam
Chopard
Tag Heuer verkopen amsterdam
Tag Heuer
rolex verkopen
Rolex
Piaget horloge verkopen amsterdam
Piaget
horloge verkopen
Patek Philippe
omega verkopen
Omega
horloge verkopen
Jaeger LeCoultre
horloge verkopen
IWC Schaffhausen
hublot verkopen
Hublot
Glashütte Original
Glashütte Original
Breitling verkopen
Breitling
Chronoswiss
Vacheron Constantin watch
Vacheron Constantin
Cartier
Corum
Breguet watch
Breguet
Universal Genève
Ulysse Nardin