Horloge verkopen Amsterdam

Aankoop categorie: Horloge

U wilt uw luxe horloge verkopen in Amsterdam? Of het nou gaat om een gouden horloge, een merkhorloge, of gewoon een horloge die al jaren in de kast ligt, bij Kost-Baar geven we u graag vrijblijvend advies over de waarde van uw horloge. De waarde van uw horloge hangt af van verschillende factoren. Zo wordt er onder meer gekeken naar de onderdelen. Zijn het originele onderdelen en zijn ze nog werkend? Wat is de staat van het horloge en hoelang is deze gedragen? Wanneer u uw horloge wilt verkopen in Amsterdam nodigen we u graag uit voor een gratis en vrijblijvende taxatie van uw horloge. 

Een afspraak maken in Amsterdam doet u direct via het boekingssysteem hieronder. Na uw aanvraag neemt een van onze specialisten, dezelfde dag, contact met u op om de details te bespreken.

Horloge laten taxeren in Amsterdam

Wanneer u uw horloge wil verkopen in Amsterdam is het belangrijk dat u daar een eerlijke prijs voor terug krijgt. Dit vereist expertise en een vakkundige blik op de waarde van horloges. Bij Kost-Baar staat er een team van ervaren specialisten voor u klaar die u graag verder helpen met het taxeren van uw horloge in Amsterdam. Het familiebedrijf is in 1926 opgericht onder de naam Juwelier Schreuders. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een toonaangevend aankoopkantoor met specifieke aandacht voor de inkoop van horloges. Naast dat u uw horloge kan laten taxeren in Amsterdam zijn we verspreid over 16 locaties door Nederland. Woont u dicht aan de grens? Onze vestigingen in Duitsland van Bares und Wahres staan ook voor u klaar. 

Bent u nog steeds op zoek naar een horloge opkoper in Amsterdam? Neem dan contact op met een van onze horloge opkopers voor een afspraak bij u in de buurt.

Inkoop merkhorloges Amsterdam

Bij Kost-Baar hebben we al tientallen jaren ervaring met de inkoop en verkoop van merkhorloges. Zo zijn we uw horloge partner voor merken, zoals Breitling, Patek Philippe, Rolex, Omega, Cartier,  maar ook voor de minder bekende merken. Wilt u uw Rolex verkopen in Amsterdam?  We hebben een ervaren Rolex inkoper in huis, die u graag alles vertelt over uw Rolex. Weet u niet precies wat voor horloge u in uw bezit heeft? Kom langs in Amsterdam en laat een ervaren specialist er naar kijken.

Bezoek Kost-Baar in Amsterdam

Uw horloge verkopen? U kunt een afspraak maken door direct te bellen of neem een kijkje in onze agenda en plan uw afspraak digitaal in. Vindt u het makkelijker dan we bij u op locatie komen? Neem dan even telefonisch contact op om de mogelijkheden te bespreken. Naast de inkoop van horloges in Amsterdam laten we u ook graag kennis maken met ons expertise in goud, zilver, sieraden en nog veel meer. Bekijk al onze kostbaarheden om in één keer goed geholpen te worden. 

Bel ons op: 06-28 25 13 11

Bel nu voor een afspraak met Kost-Baar.nl

Neem contact op met Kost-Baar.nl

7 + 7 =

Team Kost-Baar.nl staat voor u klaar

Kost-Baar.nl maakt deel uit van het familiebedrijf Schreuders-Moerkerken in Rotterdam, traditie sinds 1926. Schreuders-Moerkerken was het eerste bedrijf dat het wereldwijd unieke concept ontwikkelde om goud te kopen met behulp van touringcars. Neem. nu contact met ons op of laat uw kostbaarheden taxeren bij Kost-Baar.nl via het taxatieformulier. Een aankoop vindt plaats in contanten of door directe overboeking, zonder limiet! Wij zorgen ervoor!

Kost-Baar.nl

Meer Horloge dat wij aankopen

Bekijk meer

Wat onze klanten vertellen

Tineke de Vries
Tineke de Vries
2024-04-06
Super en ongecompliceerd. Zeer vriendelijke medewerkers en vertrouwens vol.
Pieter Dings
Pieter Dings
2024-04-03
Vriendelijk en deskundig geholpen in een tegelijkertijd gezellig en zakelijk gesprek. Wij komen nog eens terug.
Anneke van Immerzeel
Anneke van Immerzeel
2024-04-02
Als leek op het gebied van sieraden trof ik zeer betrokken doch professionele mensen aan die alle tijd namen. Min complimenten voor de manier waarop zij met mijn emoties ( die toch een rol bleken te spelen) omgingen en respecteerden. Dank hier voor.🙏❤️
Caroline Trapani
Caroline Trapani
2024-04-02
Prettige, vriendelijke en professionele houding. Eerlijke en oprechte beoordeling van de te taxeren sieraden.
Danny vdP
Danny vdP
2024-03-28
Vriendelijk en vakbekwaam. Nemen de tijd en geven goed advies.
Lucie de Bruin
Lucie de Bruin
2024-02-14
Vandaag een aantal foto's geplaatst via WhatsApp en binnen een uur kon mijnheer Tsakonis mij een schatting geven van de waarde van de sieraden. Zeer vriendelijk en weet waar hij over praat. Wij zijn zeer tevreden, ondanks dat wij niet rijk zullen worden door evt. verkoop van de sieraden 😉😀 Mijnheer Tsakonis heel erg bedankt 👍
Roos Hundscheid
Roos Hundscheid
2024-02-07
Keurige en correcte taxatie en aankoop. Meneer had heel veel kennis van zaken. Financiële afhandeling gewoon top👌 We gingen met een heel goed en tevreden gevoel naar huis!!
Tony Coens
Tony Coens
2024-01-19
Een bedrijf dat eerlijk is en goed de tijd neemt je te helpen. Daarnaast zou ik zeker een winkel bezoek adviseren. Ik stel het op prijs 🏆 mvg Tony

Bekend van radio en televisie

NPO Start
KRO
Max
Funke
Panorama
AD
FD
NOS
NOS