Aankoop categorie: Horloge

U wilt uw luxe horloge verkopen in Amsterdam? Of het nou gaat om een gouden horloge, een merkhorloge, of gewoon een horloge die al jaren in de kast ligt, bij Kost-Baar geven we u graag vrijblijvend advies over de waarde van uw horloge. De waarde van uw horloge hangt af van verschillende factoren. Zo wordt er onder meer gekeken naar de onderdelen. Zijn het originele onderdelen en zijn ze nog werkend? Wat is de staat van het horloge en hoelang is deze gedragen? Wanneer u uw horloge wilt verkopen in Amsterdam nodigen we u graag uit voor een gratis en vrijblijvende taxatie van uw horloge. 

Een afspraak maken in Amsterdam doet u direct via het boekingssysteem hieronder. Na uw aanvraag neemt een van onze specialisten, dezelfde dag, contact met u op om de details te bespreken.

Horloge laten taxeren in Amsterdam

Wanneer u uw horloge wil verkopen in Amsterdam is het belangrijk dat u daar een eerlijke prijs voor terug krijgt. Dit vereist expertise en een vakkundige blik op de waarde van horloges. Bij Kost-Baar staat er een team van ervaren specialisten voor u klaar die u graag verder helpen met het taxeren van uw horloge in Amsterdam. Het familiebedrijf is in 1926 opgericht onder de naam Juwelier Schreuders. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een toonaangevend aankoopkantoor met specifieke aandacht voor de inkoop van horloges. Naast dat u uw horloge kan laten taxeren in Amsterdam zijn we verspreid over 16 locaties door Nederland. Woont u dicht aan de grens? Onze vestigingen in Duitsland van Bares und Wahres staan ook voor u klaar. 

Bent u nog steeds op zoek naar een horloge opkoper in Amsterdam? Neem dan contact op met een van onze horloge opkopers voor een afspraak bij u in de buurt.

Inkoop merkhorloges Amsterdam

Bij Kost-Baar hebben we al tientallen jaren ervaring met de inkoop en verkoop van merkhorloges. Zo zijn we uw horloge partner voor merken, zoals Breitling, Patek Philippe, Rolex, Omega, Cartier,  maar ook voor de minder bekende merken. Wilt u uw Rolex verkopen in Amsterdam?  We hebben een ervaren Rolex inkoper in huis, die u graag alles vertelt over uw Rolex. Weet u niet precies wat voor horloge u in uw bezit heeft? Kom langs in Amsterdam en laat een ervaren specialist er naar kijken.

Bezoek Kost-Baar in Amsterdam

Uw horloge verkopen? U kunt een afspraak maken door direct te bellen of neem een kijkje in onze agenda en plan uw afspraak digitaal in. Vindt u het makkelijker dan we bij u op locatie komen? Neem dan even telefonisch contact op om de mogelijkheden te bespreken. Naast de inkoop van horloges in Amsterdam laten we u ook graag kennis maken met ons expertise in goud, zilver, sieraden en nog veel meer. Bekijk al onze kostbaarheden om in één keer goed geholpen te worden. 

Bel ons op: 06-28 25 13 11

Bel nu voor een afspraak met Kost-Baar.nl

Neem contact op met Kost-Baar.nl

9 + 12 =

Team Kost-Baar.nl staat voor u klaar

Kost-Baar.nl maakt deel uit van het familiebedrijf Schreuders-Moerkerken in Rotterdam, traditie sinds 1926. Schreuders-Moerkerken was het eerste bedrijf dat het wereldwijd unieke concept ontwikkelde om goud te kopen met behulp van touringcars. Neem. nu contact met ons op of laat uw kostbaarheden taxeren bij Kost-Baar.nl via het taxatieformulier. Een aankoop vindt plaats in contanten of door directe overboeking, zonder limiet! Wij zorgen ervoor!

Kost-Baar.nl

Meer Horloge dat wij aankopen

Bekijk meer

Wat onze klanten vertellen

Peter J. Korten
Peter J. Korten
2023-01-16
Helaas, het certificaat bij de parels bleek onjuist. De expertise van KostBaar niet.
Sandra Huijg
Sandra Huijg
2023-01-09
Heel makkelijk en fijn (telefonisch en whatsapp) contact gehad met meneer Tsakonis. Iconen op verzoek toegestuurd per aangetekende verzending. Alles prima verlopen! Zeer vriendelijk contact van begin tot eind, goede updates over de status en een vlotte afhandeling.
Ansje Laban
Ansje Laban
2022-12-16
Dank, was n prettig gesprek en n fijne taxatie, alles geregeld zoals beloofd, n aanrader voor n taxatie. Dank u wel.
bjorn roovers
bjorn roovers
2022-11-09
Zeer deskundig en professioneel ! Ik kan niks anders dan lof spreken en ben erg tevreden over de vriendelijke en professionele manier van zaken doen van Kost-Baar
Jeroen Lodewikus
Jeroen Lodewikus
2022-10-06
Zeer professioneel en vakkundig geholpen. Zeker aan te raden als het om taxaties gaat.
Rombout van den nieuwenhof
Rombout van den nieuwenhof
2022-08-22
Wilde de waarde weten van een icoon uit nalatenschap en vroeg advies. Kreeg dat dezelfde dag nadat ik foto's had toegestuurd. Helaas betrof het een kopie en geen origineel uit de 15e eeuw. Deskundige en uitermate vriendelijke reactie van de heer Tsakonis. Dank daarvoor!
marwilja romkes
marwilja romkes
2022-08-21
Handig contact via Whatsapp. Snel en uitgebreid antwoord. Heel tevreden!
E. Beimers
E. Beimers
2022-08-05
Ik stuurde een aanvraag en kreeg onmiddellijk een vriendelijk, deskundig antwoord.
Jeanet Nijeboer
Jeanet Nijeboer
2022-08-03
Heel goed en vrijblijvend advies gekregen over de verkoop van tin. Fijne service!
RiJuKro
RiJuKro
2022-08-02
Antaeus Tsakonis heeft mij een goed advies gegeven na een duidelijke uitleg! Dank je wel Antaeus !

Bekend van radio en televisie

NPO Start
KRO
Max
Funke
Panorama
AD
FD
NOS
NOS