Horloge verkopen Nijmegen

Aankoop categorie: Horloge

Bent u van plan uw horloge te verkopen in Nijmegen? Welk uniek exemplaar u ook in uw bezit hebt, bij Kost-baar.nl blijft geen enkele variant een onbeschreven blad. Daarom initiëren we altijd met het verstrekken van vrijblijvend advies omtrent de waardebepaling van uw tijdmeter. De exacte monetaire waardeschatting van uw uurwerk wordt beïnvloed door een amalgaam aan factoren. Hierbij slaan we acht op de conditie van uw horloge, de constituenten, de volledigheid ervan, en tevens op de uniciteit van uw pareltje. Welke sommaties verwezenlijken de marktprijzen voor het afstoten van uw horloge? Wanneer na taxatie het besluit rijpt om uw horloge aan de man te brengen in Nijmegen via Kost-baar.nl, dan kunnen we desgewenst reeds op dezelfde dag overgaan tot de financiële disbursements. Onze deur staat wijd open om u te ontvangen.

Afspraak in Nijmegen

Bij het onder handen nemen van uw horloge in Nijmegen, is het cruciaal dat u zich bewust bent van de intrinsieke waarde van uw horloge. Een robuuste taxatie van horologische objecten vraagt om gespecialiseerde kennis en een schat aan ervaring. Immermers hebben horloges het vermogen om tientallen jaren dienst te doen. Bij Kost-baar.nl staan taxateurs klaar, doorgewinterd in hun ambacht gedurende ettelijke jaren, om aldus een helpende hand te bieden bij de liquidatie van uw horloge te Nijmegen. Het familiegeleide ondernemingschap Kost-baar.nl opende zijn deuren in het jaar 1926 onder de voorheen aangenomen benaming Juwelier Schreuders. In de loop der tijd ontvouwde het zich tot één der toonaangevende inkoopinstellingen die zich specialiseren in horologische kunstvoorwerpen. Niet alleen stelt het u in staat om een waardeschatting van uw horloge te ondergaan in Nijmegen, eveneens heeft u de keuze om het uurwerk nader te duiden op één van onze 16 vestigingen, gesitueerd over gans Nederland. Zelfs onze overzeese branches in Duitsland, Bares und Wahres genaamd, delen met plezier hun kennis met u.

Horloge opkoper Nijmegen

Een ontmoeting op uw domicilie bewerkstelligt u gemakkelijkweg door te telefoneren, een app te sturen, of het afspraakformulier in te vullen.

Opkoop van gouden horloges, merkhorloges en antieke uurwerken gesterkt door een jarenlange ervaring in het opkopen van uurwerken, hebben we reeds een veelvoud aan verschillende variëteiten aanschouwd. Derhalve staat het u vrij om bij ons uw gouden horloge te verkopen, uw horloge van gerenommeerd merk over te dragen, en/of uw klassiek uurwerk van de hand te doen. Met betrekking tot merkhorloges zijn we bedreven in namen zoals Rolex, Omega, Breitling, Cartier, Audemars Piguet, Tag Heuer, Patek Phillip. Bent u echter in het bezit van een afwijkend uurwerk en wenst u dit te liquideren te Nijmegen? Selecteer onderstaand uw merkhorloge en verworven inzichten over wat relevant is voor uw situatie. In het geval dat u wat aarzelt omtrent het type uurwerk dat uw bezit siert, verzoeken we u vriendelijk om een bezoek te brengen aan Nijmegen. Onze kenners staan voor u paraat.

Maak een afspraak met Kost-baar.nl in Nijmegen

Een ontmoeting bespeuren binnen Nijmegen en omgeving? Neem gerust een kijkje in onze agenda en plan een geschikte samenkomst op een tijdstip dat u schikt. Uiteraard is het evenzeer toegestaan om een telefoontje te plegen of ons een bericht toe te sturen via Whatsapp. Wanneer u het echter prefereert om ons te verwelkomen op uw eigen locatie, verzoeken we u vriendelijk om telefonisch contact op te nemen zodat we de mogelijkheden kunnen doornemen. Naast het inkopen van horologische kunstvoorwerpen te Nijmegen, kunnen we tevens dienst doen als raadgever betreffende de verkoop van goud, zilver, platina en nog veel meer. Verdere informatie omtrent onze kostbare aanwinsten, waardoor u in één oogopslag kan slagen, treft u hier aan.

Bel ons op: 06-28 25 13 11

Bel nu voor een afspraak met Kost-Baar.nl

Neem contact op met Kost-Baar.nl

6 + 14 =

Team Kost-Baar.nl staat voor u klaar

Kost-Baar.nl maakt deel uit van het familiebedrijf Schreuders-Moerkerken in Rotterdam, traditie sinds 1926. Schreuders-Moerkerken was het eerste bedrijf dat het wereldwijd unieke concept ontwikkelde om goud te kopen met behulp van touringcars. Neem. nu contact met ons op of laat uw kostbaarheden taxeren bij Kost-Baar.nl via het taxatieformulier. Een aankoop vindt plaats in contanten of door directe overboeking, zonder limiet! Wij zorgen ervoor!

Kost-Baar.nl

Meer Horloge dat wij aankopen

Bekijk meer

Wat onze klanten vertellen

Tineke de Vries
Tineke de Vries
2024-04-06
Super en ongecompliceerd. Zeer vriendelijke medewerkers en vertrouwens vol.
Pieter Dings
Pieter Dings
2024-04-03
Vriendelijk en deskundig geholpen in een tegelijkertijd gezellig en zakelijk gesprek. Wij komen nog eens terug.
Anneke van Immerzeel
Anneke van Immerzeel
2024-04-02
Als leek op het gebied van sieraden trof ik zeer betrokken doch professionele mensen aan die alle tijd namen. Min complimenten voor de manier waarop zij met mijn emoties ( die toch een rol bleken te spelen) omgingen en respecteerden. Dank hier voor.🙏❤️
Caroline Trapani
Caroline Trapani
2024-04-02
Prettige, vriendelijke en professionele houding. Eerlijke en oprechte beoordeling van de te taxeren sieraden.
Danny vdP
Danny vdP
2024-03-28
Vriendelijk en vakbekwaam. Nemen de tijd en geven goed advies.
Lucie de Bruin
Lucie de Bruin
2024-02-14
Vandaag een aantal foto's geplaatst via WhatsApp en binnen een uur kon mijnheer Tsakonis mij een schatting geven van de waarde van de sieraden. Zeer vriendelijk en weet waar hij over praat. Wij zijn zeer tevreden, ondanks dat wij niet rijk zullen worden door evt. verkoop van de sieraden 😉😀 Mijnheer Tsakonis heel erg bedankt 👍
Roos Hundscheid
Roos Hundscheid
2024-02-07
Keurige en correcte taxatie en aankoop. Meneer had heel veel kennis van zaken. Financiële afhandeling gewoon top👌 We gingen met een heel goed en tevreden gevoel naar huis!!
Tony Coens
Tony Coens
2024-01-19
Een bedrijf dat eerlijk is en goed de tijd neemt je te helpen. Daarnaast zou ik zeker een winkel bezoek adviseren. Ik stel het op prijs 🏆 mvg Tony

Bekend van radio en televisie

NPO Start
KRO
Max
Funke
Panorama
AD
FD
NOS
NOS