Zwitserse frank Vreneli-munt

Aankoop categorie: Goud

Hoe verkoop ik een gouden Zwitserse frank Vreneli-munt bij Kost-Baar.nl?

U heeft een muntenverzameling gekregen, inclusief een Zwitserse frank Vreneli-munt, en u weet niet hoeveel deze waard is of u overweegt u of u deze gouden munt verkopen wilt? Gouden munten zijn niet voor iedereen weggelegd. Wellicht geeft u de voorkeur aan contact geld te hebben om iets naar eigen smaak te kopen. Als u uw Zwitserse frank Vreneli-munt wilt verkopen, dan bent u bij Kost-Baar aan het juiste adres, want de aankoop van gouden muntenis een kwestie van vertrouwen! Kost-Baar handelt sinds 1926 in kostbaarheden en edelmetalen. Als een van de weinige bedrijven op het gebied van taxaties van edelmetalen en kostbaarheden werkt Kost-Baar door persoonlijk contact zeer nauw samen met de raffinaderij in Rotterdam (www.edelmetaalsm.nl) wat voor u als klant zeer voordelig is. We zijn bij het proces betrokken zonder omwegen of tussenstations als het gaat om het smelten van gouden Zwitserse frank Vreneli-munten bij aan- en verkoop. Hierdoor blijven de kosten voor het smelten zo laag mogelijk. Door ons contact met de raffinaderij hebben we altijd de mogelijkheid de huidige goud prijsstijgingen rechtstreeks aan u door te geven.

Gouden munten van Zwitserse frank Vreneli hebben soms meer dan alleen hun smeltwaarde! Afhankelijk van de situatie waarin u zich bevindt, bent u interessant voor investeerders en kunt u uit ons netwerk van handelsrelaties worden aangeboden aan dealers, verzamelaars of investeerders, zodat wij voor u een hogere aanschafwaarde kunnen realiseren dan normaal. We laten het u weten wanneer u een Zwitserse frank Vreneli-munt laat zien!

De Zwitserse frank Vreneli-munt (Zwitserland)

Als sinds 1886 worden in Zwitserland gouden 20 frank munten geslagen. De eerste jaren sierde een vrouwenportret met kroon deze gouden munt. Deze munt werd maar enkele jaren uitgeven en is daarom minder bekend. Vanaf 1897 kreeg de munt een nieuwe beeltenis. Het vrouwenportret werd meer vormgegeven naar de Zwitserse traditie: met vlecht in het haar en Edelweissbloemen op haar schouders. De Alpen dienen als achtergrond. Deze variant van de gouden 20 frank bekend als de Vreneli is in grote hoeveelheden geslagen en daarom beter bekend dan het eerste type.

Hoe verkoot u een Zwitserse frank Vreneli-munt bij Kost-Baar.nl?

De verkoop van gouden Zwitserse frank Vreneli-munten aan ons is altijd persoonlijk en legitiem (op vertoon van ID-kaarten of rijbewijs). Dit is onze topprioriteit! Wij zijn een bedrijf met een rijke traditie en willen bij de verkoop persoonlijk in contact komen met onze klanten en een wederzijds vertrouwen opbouwen. U hebt de mogelijkheid om van dicht bij het taxatieproces waar te nemen en uzelf te overtuigen van het gewicht en de echtheid van uw gouden Zwitserse frank Vreneli-munt. Marius Tsakonis en zijn team van experts staan ​​altijd klaar om uw vragen te beantwoorden. Wij doen daarom geen aankopen door artikelen per post of iets dergelijks te ontvangen.
Als u aan ons verkoopt, ontvangt u het aankoopbedrag direct contant! Een andere mogelijkheid is om te betalen via bankoverschrijving. U kunt bij ons op kantoor langskomen en daar in een prettige en ontspannen sfeer de goud verkoop of waardering laten uitvoeren. Als verdere mogelijkheid bieden wij u aan om ter plaatse een afspraak te maken (huisbezoek).

Zwitserse frank Vreneli-munt

Bel ons op: 06-28 25 13 11

Bel nu voor een afspraak met Kost-Baar.nl

Neem contact op met Kost-Baar.nl

12 + 8 =

Team Kost-Baar.nl staat voor u klaar

Kost-Baar.nl maakt deel uit van het familiebedrijf Schreuders-Moerkerken in Rotterdam, traditie sinds 1926. Schreuders-Moerkerken was het eerste bedrijf dat het wereldwijd unieke concept ontwikkelde om goud te kopen met behulp van touringcars. Neem. nu contact met ons op of laat uw kostbaarheden taxeren bij Kost-Baar.nl via het taxatieformulier. Een aankoop vindt plaats in contanten of door directe overboeking, zonder limiet! Wij zorgen ervoor!

Kost-Baar.nl

Meer Goud dat wij aankopen

Bekijk meer

Wat onze klanten vertellen

Peter J. Korten
Peter J. Korten
2023-01-16
Helaas, het certificaat bij de parels bleek onjuist. De expertise van KostBaar niet.
Sandra Huijg
Sandra Huijg
2023-01-09
Heel makkelijk en fijn (telefonisch en whatsapp) contact gehad met meneer Tsakonis. Iconen op verzoek toegestuurd per aangetekende verzending. Alles prima verlopen! Zeer vriendelijk contact van begin tot eind, goede updates over de status en een vlotte afhandeling.
Ansje Laban
Ansje Laban
2022-12-16
Dank, was n prettig gesprek en n fijne taxatie, alles geregeld zoals beloofd, n aanrader voor n taxatie. Dank u wel.
bjorn roovers
bjorn roovers
2022-11-09
Zeer deskundig en professioneel ! Ik kan niks anders dan lof spreken en ben erg tevreden over de vriendelijke en professionele manier van zaken doen van Kost-Baar
Jeroen Lodewikus
Jeroen Lodewikus
2022-10-06
Zeer professioneel en vakkundig geholpen. Zeker aan te raden als het om taxaties gaat.
Rombout van den nieuwenhof
Rombout van den nieuwenhof
2022-08-22
Wilde de waarde weten van een icoon uit nalatenschap en vroeg advies. Kreeg dat dezelfde dag nadat ik foto's had toegestuurd. Helaas betrof het een kopie en geen origineel uit de 15e eeuw. Deskundige en uitermate vriendelijke reactie van de heer Tsakonis. Dank daarvoor!
marwilja romkes
marwilja romkes
2022-08-21
Handig contact via Whatsapp. Snel en uitgebreid antwoord. Heel tevreden!
E. Beimers
E. Beimers
2022-08-05
Ik stuurde een aanvraag en kreeg onmiddellijk een vriendelijk, deskundig antwoord.
Jeanet Nijeboer
Jeanet Nijeboer
2022-08-03
Heel goed en vrijblijvend advies gekregen over de verkoop van tin. Fijne service!
RiJuKro
RiJuKro
2022-08-02
Antaeus Tsakonis heeft mij een goed advies gegeven na een duidelijke uitleg! Dank je wel Antaeus !

Bekend van radio en televisie

NPO Start
KRO
Max
Funke
Panorama
AD
FD
NOS
NOS