Goud verkopen Utrecht

Aankoop categorie: Goud

Bent u in het bezit van goud en in overweging om uw goud te verkopen in Utrecht? Dan nodigen wij u graag deze week nog uit bij ons op locatie in Utrecht of bij u thuis! Uw goud verkopen hoeft dus niet altijd bij ons op kantoor plaats te vinden, onze specialisten komen gerust langs op de door u gewenste locatie. Bij Kost-Baar zijn we al sinds 1926 actief in de in- en verkoop van edelmetalen, zoals goud, zilver, platina en nog veel meer. Kent u ons nog van de goudbussen? Of heeft u eerder zaken met ons gedaan voor bijvoorbeeld het verkopen van uw horloge of andere kostbaarheden? Wat het dan ook mag zijn, we zien u graag snel voor het verkopen van uw goud in Utrecht.

Een afspraak maken in Utrecht doet u direct via het boekingssysteem hieronder. Na uw aanvraag neemt een van onze specialisten dezelfde dag contact met u op om de details te bespreken.

Wat is de waarde van mijn goud?

Voorafgaand aan het verkopen van uw goud is het van essentieel belang om juist te zijn geïnformeerd. Hierom starten we bij Kost-Baar ten alle tijden met een vrijblijvend adviesgesprek. Zo nemen we u mee door het proces van goud verkopen, door uw gouden voorwerpen te analyseren, taxeren en te voorzien van achtergrondinformatie. Een veel gemaakte fout is het snel willen verkopen van uw goud en daarbij belangrijke stappen over te slaan. Zo zien we het vaak gebeuren dat men enkel kijkt naar de goudprijs, zonder het type goud, de zuiverheid en overige belangrijke facetten daarin mee te nemen. Dit kan zorgen voor een tegenvallende prijs in de eindfase bij het goud verkopen. Indien u uw goud wilt verkopen in Utrecht, neem dan contact op met een van onze specialisten voor het maken van een vrijblijvende goud taxatie afspraak.

Goud taxeren Utrecht

Hoe wordt goud dan getaxeerd? Dit is een veelvoorkomende vraag, waar we u graag in meenemen. Allereerst is het van belang om te kijken naar het soort goud dat u wilt verkopen. Vervolgens ondernemen wij, in uw bijzijn, een aantal belangrijke stappen om uw goud te taxeren in Utrecht.

De eerste stap is het bepalen van de zuiverheid die kan worden gevonden in uw soort goud. De goud zuiverheid is een gehalte van uw totale voorwerp en wordt aangeduid met de hoeveelheid “karaat”. Daarin is 24 het hoogst haalbare met een gehalte van boven de 99,9%. Allereerst kijken we hiervoor naar het ingegraveerde keurteken. Dit geeft vaak al aan hoeveel karaat goud er aanwezig is in het voorwerp.

Bij de volgende stap doen we een nacontrole van de zuiverheid. In deze stap gebruiken we toetssteen en toetswater (ook wel koningswater genoemd) om de zuiverheid live te kunnen vaststellen. Door een goudstreep op de steen aan te brengen en deze te toetsen met het koningswater wordt zichtbaar hoeveel karaat goud er aanwezig is in het voorwerp. Dit is een scheikundige methode, die al jaren haar zuiverheid heeft bewezen.

In de derde stap gaan we het gewicht bepalen. Dit gebeurt met speciaal geijkte weegschalen om tot op de komma nauwkeurig te kunnen wegen. Zodra we het gewicht weten kunnen we dit vermenigvuldigen met de actuele goudkoers om uiteindelijk de exacte waarde van uw goud te bepalen. Wilt u dit graag in werking zien en/of bent u van plan uw goud te verkopen in Utrecht? Maak dan een afspraak in Utrecht via het boekingssysteem of bel direct naar een van onze specialisten.

Waar kan ik mijn goud verkopen?

U kunt uw goud verkopen in Utrecht op een door u gewenste locatie. Dat mag bij ons op kantoor zijn of gewoon lekker bij u thuis. Onze experts staan dagelijks voor u klaar en zelfs in de avonduren kunt ons bereiken voor goud verkopen Utrecht. Naast dat u uw goud kunt verkopen in Utrecht zijn we in Nederland actief in nog 16 verschillende locaties. Maak direct een afspraak via het boekingssysteem en wellicht zien we elkaar deze week nog.

Hoe werkt goud verkopen Utrecht bij Kost – Baar?

Goud verkopen in Utrecht doet u bij Kost-Baar op een door u gewenste locatie. Tijdens een fysieke afspraak kunt op vertoon van identiteitsbewijs uw goud laten taxeren door een van onze experts. Na uw beslissing om uw goud te verkopen kunnen wij u direct uitbetalen. Gezien onze rijke traditie hechten we bij Kost-Baar veel waarde aan wederzijds vertrouwen. Hierom doen wij uitsluitend zaken via fysieke afspraken. Om de afspraak soepel en vlot te laten verlopen kunt u uiteraard van te voren uw situatie en wensen aan ons doorgeven. Dit kan door even te bellen of ons te Whatsappen.

Bel ons op: 06-28 25 13 11

Bel nu voor een afspraak met Kost-Baar.nl

Neem contact op met Kost-Baar.nl

5 + 13 =

Team Kost-Baar.nl staat voor u klaar

Kost-Baar.nl maakt deel uit van het familiebedrijf Schreuders-Moerkerken in Rotterdam, traditie sinds 1926. Schreuders-Moerkerken was het eerste bedrijf dat het wereldwijd unieke concept ontwikkelde om goud te kopen met behulp van touringcars. Neem. nu contact met ons op of laat uw kostbaarheden taxeren bij Kost-Baar.nl via het taxatieformulier. Een aankoop vindt plaats in contanten of door directe overboeking, zonder limiet! Wij zorgen ervoor!

Kost-Baar.nl

Meer Goud dat wij aankopen

Bekijk meer

Wat onze klanten vertellen

Peter J. Korten
Peter J. Korten
2023-01-16
Helaas, het certificaat bij de parels bleek onjuist. De expertise van KostBaar niet.
Sandra Huijg
Sandra Huijg
2023-01-09
Heel makkelijk en fijn (telefonisch en whatsapp) contact gehad met meneer Tsakonis. Iconen op verzoek toegestuurd per aangetekende verzending. Alles prima verlopen! Zeer vriendelijk contact van begin tot eind, goede updates over de status en een vlotte afhandeling.
Ansje Laban
Ansje Laban
2022-12-16
Dank, was n prettig gesprek en n fijne taxatie, alles geregeld zoals beloofd, n aanrader voor n taxatie. Dank u wel.
bjorn roovers
bjorn roovers
2022-11-09
Zeer deskundig en professioneel ! Ik kan niks anders dan lof spreken en ben erg tevreden over de vriendelijke en professionele manier van zaken doen van Kost-Baar
Jeroen Lodewikus
Jeroen Lodewikus
2022-10-06
Zeer professioneel en vakkundig geholpen. Zeker aan te raden als het om taxaties gaat.
Rombout van den nieuwenhof
Rombout van den nieuwenhof
2022-08-22
Wilde de waarde weten van een icoon uit nalatenschap en vroeg advies. Kreeg dat dezelfde dag nadat ik foto's had toegestuurd. Helaas betrof het een kopie en geen origineel uit de 15e eeuw. Deskundige en uitermate vriendelijke reactie van de heer Tsakonis. Dank daarvoor!
marwilja romkes
marwilja romkes
2022-08-21
Handig contact via Whatsapp. Snel en uitgebreid antwoord. Heel tevreden!
E. Beimers
E. Beimers
2022-08-05
Ik stuurde een aanvraag en kreeg onmiddellijk een vriendelijk, deskundig antwoord.
Jeanet Nijeboer
Jeanet Nijeboer
2022-08-03
Heel goed en vrijblijvend advies gekregen over de verkoop van tin. Fijne service!
RiJuKro
RiJuKro
2022-08-02
Antaeus Tsakonis heeft mij een goed advies gegeven na een duidelijke uitleg! Dank je wel Antaeus !

Bekend van radio en televisie

NPO Start
KRO
Max
Funke
Panorama
AD
FD
NOS
NOS