Goud verkopen in Utrecht

Bent u in het bezit van goud en in overweging om uw goud te verkopen in Utrecht? Dan nodigen wij u graag deze week nog uit bij ons op locatie in Utrecht of bij u thuis! Uw goud verkopen hoeft dus niet altijd bij ons op kantoor plaats te vinden, onze specialisten komen gerust langs op de door u gewenste locatie. Bij Kost-Baar zijn we al sinds 1926 actief in de in- en verkoop van edelmetalen, zoals goud, zilver, platina en nog veel meer. Kent u ons nog van de goudbussen? Of heeft u eerder zaken met ons gedaan voor bijvoorbeeld het verkopen van uw horloge of andere kostbaarheden? Wat het dan ook mag zijn, we zien u graag snel voor het verkopen van uw goud in Utrecht.

Een afspraak maken in Utrecht doet u direct via het boekingssysteem hieronder. Na uw aanvraag neemt een van onze specialisten dezelfde dag contact met u op om de details te bespreken.

Verstuur

Wat is de waarde van mijn goud?

Voorafgaand aan het verkopen van uw goud is het van essentieel belang om juist te zijn geïnformeerd. Hierom starten we bij Kost-Baar ten alle tijden met een vrijblijvend adviesgesprek. Zo nemen we u mee door het proces van goud verkopen, door uw gouden voorwerpen te analyseren, taxeren en te voorzien van achtergrondinformatie. Een veel gemaakte fout is het snel willen verkopen van uw goud en daarbij belangrijke stappen over te slaan. Zo zien we het vaak gebeuren dat men enkel kijkt naar de goudprijs, zonder het type goud, de zuiverheid en overige belangrijke facetten daarin mee te nemen. Dit kan zorgen voor een tegenvallende prijs in de eindfase bij het goud verkopen. Indien u uw goud wilt verkopen in Utrecht, neem dan contact op met een van onze specialisten voor het maken van een vrijblijvende goud taxatie afspraak.

goud verkopen amsterdam

Goud taxeren Utrecht

Hoe wordt goud dan getaxeerd? Dit is een veelvoorkomende vraag, waar we u graag in meenemen. Allereerst is het van belang om te kijken naar het soort goud dat u wilt verkopen. Vervolgens ondernemen wij, in uw bijzijn, een aantal belangrijke stappen om uw goud te taxeren in Utrecht.

De eerste stap is het bepalen van de zuiverheid die kan worden gevonden in uw soort goud. De goud zuiverheid is een gehalte van uw totale voorwerp en wordt aangeduid met de hoeveelheid “karaat”. Daarin is 24 het hoogst haalbare met een gehalte van boven de 99,9%. Allereerst kijken we hiervoor naar het ingegraveerde keurteken. Dit geeft vaak al aan hoeveel karaat goud er aanwezig is in het voorwerp.

Bij de volgende stap doen we een nacontrole van de zuiverheid. In deze stap gebruiken we toetssteen en toetswater (ook wel koningswater genoemd) om de zuiverheid live te kunnen vaststellen. Door een goudstreep op de steen aan te brengen en deze te toetsen met het koningswater wordt zichtbaar hoeveel karaat goud er aanwezig is in het voorwerp. Dit is een scheikundige methode, die al jaren haar zuiverheid heeft bewezen.

In de derde stap gaan we het gewicht bepalen. Dit gebeurt met speciaal geijkte weegschalen om tot op de komma nauwkeurig te kunnen wegen. Zodra we het gewicht weten kunnen we dit vermenigvuldigen met de actuele goudkoers om uiteindelijk de exacte waarde van uw goud te bepalen. Wilt u dit graag in werking zien en/of bent u van plan uw goud te verkopen in Utrecht? Maak dan een afspraak in Utrecht via het boekingssysteem of bel direct naar een van onze specialisten.

goud verkopen den haag

Waar kan ik mijn goud verkopen?

U kunt uw goud verkopen in Utrecht op een door u gewenste locatie. Dat mag bij ons op kantoor zijn of gewoon lekker bij u thuis. Onze experts staan dagelijks voor u klaar en zelfs in de avonduren kunt ons bereiken voor goud verkopen Utrecht. Naast dat u uw goud kunt verkopen in Utrecht zijn we in Nederland actief in nog 16 verschillende locaties. Maak direct een afspraak via het boekingssysteem en wellicht zien we elkaar deze week nog.

Hoe werkt goud verkopen Utrecht bij Kost – Baar?

Goud verkopen in Utrecht doet u bij Kost-Baar op een door u gewenste locatie. Tijdens een fysieke afspraak kunt op vertoon van identiteitsbewijs uw goud laten taxeren door een van onze experts. Na uw beslissing om uw goud te verkopen kunnen wij u direct uitbetalen. Gezien onze rijke traditie hechten we bij Kost-Baar veel waarde aan wederzijds vertrouwen. Hierom doen wij uitsluitend zaken via fysieke afspraken. Om de afspraak soepel en vlot te laten verlopen kunt u uiteraard van te voren uw situatie en wensen aan ons doorgeven. Dit kan door even te bellen of ons te whatsappen.

 

GOUD PER CATEGORIE

Amerikaanse Buffalo gouden munt
Amerikaanse Buffalo gouden munt
American Eagle gouden munt
Australische Kangoeroe gouden munt
Gouden muntstuk van de Wiener Philharmoniker
Gouden muntstuk van de Wiener Philharmoniker
China panda gouden munt
China panda gouden munt
Britannia gouden munt
Duitse gouden munten
goudstaaf
Goudstaaf
Gouden munten
goud verkopen den haag
Goudklompen
Tandheelkundig goud
Tandheelkundig goud
Maple Leaf gouden munt
Zwitserse frank Vreneli-munt
Zwitserse frank Vreneli-munt
Kruegerrand goud
Krugerrand gouden munten