Maple Leaf gouden munt

Aankoop categorie: Goud

Hoe verkoop ik een gouden Maple Leaf-munt bij Kost-Baar.nl?

U heeft een muntenverzameling gekregen, inclusief een gouden Maple Leaf- munt, en u weet niet hoeveel deze waard is of u overweegt deze te verkopen? Gouden munten zijn niet voor iedereen weggelegd. Wellicht geeft u de voorkeur aan contact geld te hebben om iets naar eigen smaak te kopen. Als u uw gouden Maple Leaf-munt wilt verkopen, dan bent u bij Kost-Baar aan het juiste adres, want de aankoop en verkoop van gouden munten is een kwestie van vertrouwen! Kost-Baar handelt sinds 1926 in kostbaarheden en edelmetalen. Als een van de weinige bedrijven op het gebied van taxaties van edelmetalen en kostbaarheden werkt Kost-Baar door persoonlijk contact zeer nauw samen met de raffinaderij in Rotterdam (www.edelmetaalsm.nl) wat voor u als klant zeer voordelig is. We zijn bij het proces betrokken zonder omwegen of tussenstations als het gaat om het smelten van gouden Maple Leaf-munten bij aan- en verkoop. Hierdoor blijven de kosten voor het smelten zo laag mogelijk. Door ons contact met de raffinaderij hebben we altijd de mogelijkheid de huidige goud prijsstijgingen rechtstreeks aan u door te geven.

Gouden munten van Maple Leaf hebben soms meer dan alleen hun smeltwaarde! Afhankelijk van de situatie waarin u zich bevindt, bent u interessant voor investeerders en kunt u uit ons netwerk van handelsrelaties worden aangeboden aan dealers, verzamelaars of investeerders, zodat wij voor u een hogere aanschafwaarde kunnen realiseren dan normaal. We laten het u weten wanneer u een Maple Leaf Gold- munt laat zien!

De gouden munt Maple Leaf (Canada)

De Maple Leaf munt is een zeer populaire munt onder investeerders en wordt voor dit doel uitgegeven door de Official Canadian Mint sinds 1979. De voorzijde van de Maple Leaf Gold-munt toont een esdoornblad. De achterkant is versierd met een portret van koningin Elizabeth II plus de nominale waarde. Een speciale editie uit 2007 toont 3 esdoornbladeren op de voorkant. De 1 ounce versie uit 2013 laat ook een klein esdoornblad zien onder het grote esdoornblad. Verzamelaar toeslag is niet mogelijk voor de Maple Leaf, de aankoopwaarde wordt alleen gebaseerd op de huidige goud prijsafspraken op de beurs plus een kleine toeslag als de conditie optimaal is. De Maple Leaf-munt is altijd gemaakt van fijn goud , d.w.z. 999,9 delen
Goud = 24 karaat. De gouden Maple Leaf-munt is verkrijgbaar met de volgende nominale waarden en gewichtspercentages van fijn goud : 50 dollar = 1 ounce 20 dollar = ½ ounce 10 dollar = ¼ ounce 5 dollar = 1/10 ounce 1 dollar = 1/20 ounce.

Hoe verkoot u een gouden Maple Leaf-munt bij Kost-Baar.nl?

De verkoop van gouden Maple Leaf-munten aan ons is altijd persoonlijk en legitiem (op vertoon van ID-kaarten of rijbewijs). Dit is onze topprioriteit! Wij zijn een bedrijf met een rijke traditie en willen bij de verkoop persoonlijk in contact komen met onze klanten en een wederzijds vertrouwen opbouwen. U hebt de mogelijkheid om van dicht bij het taxatieproces waar te nemen en uzelf te overtuigen van het gewicht en de echtheid van uw gouden Maple Leaf-munt. Marius Tsakonis en zijn team van experts staan ​​altijd klaar om uw vragen te beantwoorden. Wij doen daarom geen aankopen door artikelen per post of iets dergelijks te ontvangen.
Bij goud verkoop, ontvangt u van ons het aankoopbedrag direct contant! Een andere mogelijkheid is om te betalen via bankoverschrijving. U kunt bij ons op kantoor langskomen en daar in een prettige en ontspannen sfeer de verkoop of waardering laten uitvoeren. Als verdere mogelijkheid bieden wij u aan om ter plaatse een afspraak te maken (huisbezoek).

Bel ons op: 06-28 25 13 11

Bel nu voor een afspraak met Kost-Baar.nl

Neem contact op met Kost-Baar.nl

4 + 3 =

Team Kost-Baar.nl staat voor u klaar

Kost-Baar.nl maakt deel uit van het familiebedrijf Schreuders-Moerkerken in Rotterdam, traditie sinds 1926. Schreuders-Moerkerken was het eerste bedrijf dat het wereldwijd unieke concept ontwikkelde om goud te kopen met behulp van touringcars. Neem. nu contact met ons op of laat uw kostbaarheden taxeren bij Kost-Baar.nl via het taxatieformulier. Een aankoop vindt plaats in contanten of door directe overboeking, zonder limiet! Wij zorgen ervoor!

Kost-Baar.nl

Meer Goud dat wij aankopen

Bekijk meer

Wat onze klanten vertellen

Peter J. Korten
Peter J. Korten
2023-01-16
Helaas, het certificaat bij de parels bleek onjuist. De expertise van KostBaar niet.
Sandra Huijg
Sandra Huijg
2023-01-09
Heel makkelijk en fijn (telefonisch en whatsapp) contact gehad met meneer Tsakonis. Iconen op verzoek toegestuurd per aangetekende verzending. Alles prima verlopen! Zeer vriendelijk contact van begin tot eind, goede updates over de status en een vlotte afhandeling.
Ansje Laban
Ansje Laban
2022-12-16
Dank, was n prettig gesprek en n fijne taxatie, alles geregeld zoals beloofd, n aanrader voor n taxatie. Dank u wel.
bjorn roovers
bjorn roovers
2022-11-09
Zeer deskundig en professioneel ! Ik kan niks anders dan lof spreken en ben erg tevreden over de vriendelijke en professionele manier van zaken doen van Kost-Baar
Jeroen Lodewikus
Jeroen Lodewikus
2022-10-06
Zeer professioneel en vakkundig geholpen. Zeker aan te raden als het om taxaties gaat.
Rombout van den nieuwenhof
Rombout van den nieuwenhof
2022-08-22
Wilde de waarde weten van een icoon uit nalatenschap en vroeg advies. Kreeg dat dezelfde dag nadat ik foto's had toegestuurd. Helaas betrof het een kopie en geen origineel uit de 15e eeuw. Deskundige en uitermate vriendelijke reactie van de heer Tsakonis. Dank daarvoor!
marwilja romkes
marwilja romkes
2022-08-21
Handig contact via Whatsapp. Snel en uitgebreid antwoord. Heel tevreden!
E. Beimers
E. Beimers
2022-08-05
Ik stuurde een aanvraag en kreeg onmiddellijk een vriendelijk, deskundig antwoord.
Jeanet Nijeboer
Jeanet Nijeboer
2022-08-03
Heel goed en vrijblijvend advies gekregen over de verkoop van tin. Fijne service!
RiJuKro
RiJuKro
2022-08-02
Antaeus Tsakonis heeft mij een goed advies gegeven na een duidelijke uitleg! Dank je wel Antaeus !

Bekend van radio en televisie

NPO Start
KRO
Max
Funke
Panorama
AD
FD
NOS
NOS