Goud verkopen Middelburg

Aankoop categorie: Goud

U wilt uw goud verkopen in Middelburg. Dat regelt u snel en vakkundig bij Kost-baar.nl. Bezoek een van onze locaties in Zeeland en ontdek vandaag nog wat uw sieraden waard zijn! 

Goud verkopen bij Kost-baar.nl in Middelburg is heel eenvoudig.

  • Maak eenvoudig online een afspraak
  • We taxeren uw sieraden gratis en vrijblijvend
  • Betaling kan contant of via een bankoverschrijving

Goud taxeren in Middelburg

Goud verkopen in Middelburg begint altijd met een taxatie. Bij Kost-baar vinden we het belangrijk dat al onze klanten een eerlijke taxatie krijgen. Daarnaast is een taxatie bij ons altijd geheel vrijblijvend. Doordat we samenwerken met de raffinaderij in Rotterdam zijn we altijd op de hoogte van de meest recente goudprijzen. Dit zorgt ervoor dat wij bij goud taxeren in Middelburg altijd de juiste prijzen kunne hanteren. Hiermee zorgen we ervoor dat u bij een taxatie in Middelburg altijd een eerlijk waardering van uw goud krijgt en een goede prijs wanneer u ervoor kiest om uw goud aan ons te verkopen in Middelburg.

Hoe werkt goud verkopen in Middelburg

Als u in Middelburg woont en goud verkopen wilt, kunt u terecht bij onze locatie in het prachtige centrum van de stad. Via onze agenda hieronder kunt u eenvoudig een afspraak bij ons inplannen. Ook kunt u bellen voor het maken van een afspraak als u dat prettig vindt. Doordat we bij onze locatie in Middelburg alleen aanwezig zijn op afspraak kunt u niet zonder afspraak langskomen. Indien u liever heeft dat we bij u op locatie langskomen moet u even telefonisch contact opnemen om de mogelijkheden voor goud verkopen in Middelburg te bespreken.

Bel ons op: 06-28 25 13 11

Bel nu voor een afspraak met Kost-Baar.nl

Neem contact op met Kost-Baar.nl

11 + 2 =

Team Kost-Baar.nl staat voor u klaar

Kost-Baar.nl maakt deel uit van het familiebedrijf Schreuders-Moerkerken in Rotterdam, traditie sinds 1926. Schreuders-Moerkerken was het eerste bedrijf dat het wereldwijd unieke concept ontwikkelde om goud te kopen met behulp van touringcars. Neem. nu contact met ons op of laat uw kostbaarheden taxeren bij Kost-Baar.nl via het taxatieformulier. Een aankoop vindt plaats in contanten of door directe overboeking, zonder limiet! Wij zorgen ervoor!

Kost-Baar.nl

Meer Goud dat wij aankopen

Bekijk meer

Wat onze klanten vertellen

Tineke de Vries
Tineke de Vries
2024-04-06
Super en ongecompliceerd. Zeer vriendelijke medewerkers en vertrouwens vol.
Pieter Dings
Pieter Dings
2024-04-03
Vriendelijk en deskundig geholpen in een tegelijkertijd gezellig en zakelijk gesprek. Wij komen nog eens terug.
Anneke van Immerzeel
Anneke van Immerzeel
2024-04-02
Als leek op het gebied van sieraden trof ik zeer betrokken doch professionele mensen aan die alle tijd namen. Min complimenten voor de manier waarop zij met mijn emoties ( die toch een rol bleken te spelen) omgingen en respecteerden. Dank hier voor.🙏❤️
Caroline Trapani
Caroline Trapani
2024-04-02
Prettige, vriendelijke en professionele houding. Eerlijke en oprechte beoordeling van de te taxeren sieraden.
Danny vdP
Danny vdP
2024-03-28
Vriendelijk en vakbekwaam. Nemen de tijd en geven goed advies.
Lucie de Bruin
Lucie de Bruin
2024-02-14
Vandaag een aantal foto's geplaatst via WhatsApp en binnen een uur kon mijnheer Tsakonis mij een schatting geven van de waarde van de sieraden. Zeer vriendelijk en weet waar hij over praat. Wij zijn zeer tevreden, ondanks dat wij niet rijk zullen worden door evt. verkoop van de sieraden 😉😀 Mijnheer Tsakonis heel erg bedankt 👍
Roos Hundscheid
Roos Hundscheid
2024-02-07
Keurige en correcte taxatie en aankoop. Meneer had heel veel kennis van zaken. Financiële afhandeling gewoon top👌 We gingen met een heel goed en tevreden gevoel naar huis!!
Tony Coens
Tony Coens
2024-01-19
Een bedrijf dat eerlijk is en goed de tijd neemt je te helpen. Daarnaast zou ik zeker een winkel bezoek adviseren. Ik stel het op prijs 🏆 mvg Tony

Bekend van radio en televisie

NPO Start
KRO
Max
Funke
Panorama
AD
FD
NOS
NOS