Goud verkopen Den Haag

Bent u woonachtig in Den Haag en u wilt graag uw goud verkopen in Den Haag? Dan is het belangrijk dat u een goud inkoper kunt vertrouwen. Kost-Baar handelt al sinds 1926 in verschillende kostbaarheden, zoals de in- en verkoop van goud. Misschien kent u ons nog van de goudbussen? In 2009 werd begonnen met de handel in goud via 10 touringcars in Nederland. Op deze manier konden we goud inkopen en verkopen door het gehele land. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een toonaangevend aankoopkantoor van verschillende edelmetalen. We verwelkomen u daarom graag bij het verkopen van uw goud in Den Haag. Nieuwsgierig geworden hoe we dat doen? Lees dan verder of maak direct een afspraak om uw goud te verkopen in Den Haag.

De waarde van uw goud

De goudprijs is wereldwijd gelijk, maar dit hoeft niet te betekenen dat de waarde van uw goud overeenkomt met de actuele koers! Dit komt omdat de precieze waarde van uw goud afhankelijk is van onder andere de kwaliteit en de vorm. Wanneer u uw goud wilt verkopen in Den Haag adviseren wij om uw goud dus niet zomaar in een zakje op te sturen, zonder het eerst te laten taxeren. Een online gramsprijs is soms een aantrekkelijk lokkertje, maar niet altijd de werkelijke prijs voor uw goud. Om deze reden werken we bij Kost-Baar altijd met een afspraak, waarbij we in uw bijzijn het goud ter plekke analyseren om vervolgens een eerlijke prijs voor uw goud te kunnen geven. Door item apart te beoordelen, krijgt u voor elk item de best mogelijke prijs. Wilt u goud verkopen in Den Haag? Neem dan contact op met Kost-Baar in Den Haag voor een vrijblijvende taxatie.

goud verkopen den haag

Oud goud verkopen Den Haag

Al jaren zien we mensen die thuis gouden voorwerpen in de kast hebben liggen, waar niets meer mee wordt gedaan. Denk aan gouden horloges, sieraden of juwelen die niet meer worden gedragen. Wat de reden hiervoor ook mag zijn, het is natuurlijk zonde om het oude goudwerk te laten verjaren in de kast! Heeft u ook nog een goudvoorraad en wilt u uw oud goud verkopen in Den Haag? Wij adviseren u om ten alle tijden eerst uw goud te laten taxeren op locatie in Den Haag. Onze specialisten voorzien u graag van vrijblijvend advies over uw oud goud. Vervolgens is het aan u om uw goud te verkopen aan ons of het weer terug in de kast te zetten. 

 

Gouden munten verkopen Den Haag

U wilt uw gouden munten verkopen in Den Haag? Bij Kost – Baar verhandelen we al meer dan 20 jaar alle verschillende soorten gouden munten. In principe is geen enkele gouden munt bij ons nog onbekend. In het overzicht hieronder hebben we onze meest verhandelde gouden munten voor u opgesomd. Bekijk of uw gouden munt ertussen staat een lees wat er voor uw gouden munten van toepassing is. Indien u gouden munten wilt verkopen in Den Haag en u kunt uw gouden munten niet vinden in het overzicht dan kunt u contact opnemen met een van onze specialisten. Zij zullen u verder helpen met de taxatie van uw gouden munten en u direct voorzien van een prijsindicatie.

Gouden munten
verzameling van gouden munten

Waar kan ik het beste mijn goud verkopen?

Uw goud verkopen kunt u het beste doen op een van onze 16 locaties in Nederland. Zo kunnen we uw goud van dichtbij analyseren en op basis daarvan een vrijblijvend advies uitbrengen. Wilt u graag uw goud verkopen in Den Haag? Onze specialisten staan voor u klaar op de door u gewenste locatie, dat mag dus ook bij u thuis zijn!

Hoe werkt goud verkopen Den Haag bij Kost – Baar?

De verkoop van goud in Den Haag is altijd tijdens een persoonlijke afspraak op vertoon van identiteitsbewijs. Het persoonlijke contact is voor ons een absolute topprioriteit. Ons bedrijf kent een rijke traditie en wensen bij de in- en verkoop van edelmetalen een wederzijdse vertrouwensband. Hierom doen wij dus ook geen online aankopen per post. Bij het verkopen van uw goud aan ons ontvangt u direct uw goud via de bank of contant. Onze afspraken kunt u inplannen bij ons op kantoor of bij u thuis.

Wat is de prijs van 1 gram goud?

De goudkoers wordt bepaald door de wisselwerking tussen vraag en aanbod. Deze wisselwerking is continue in beweging en daarom kan de goudprijs variëren van dag tot dag. Online kun je gemakkelijk de actuele goudprijs vinden. Echter, wij adviseren u om niet enkel te kijken naar de goudprijs. Veel belangrijker bij de verkoop van uw goud zijn aspecten, zoals de vorm en kwaliteit. Dit kan voor u namelijk een hele andere waarde betekenen. Wij van Kost – Baar geven u graag een vrijblijvend advies voor het goud verkopen Den Haag bij u in de buurt!

GOUD PER CATEGORIE

Amerikaanse Buffalo gouden munt
Amerikaanse Buffalo gouden munt
American Eagle gouden munt
Australische Kangoeroe gouden munt
Gouden muntstuk van de Wiener Philharmoniker
Gouden muntstuk van de Wiener Philharmoniker
China panda gouden munt
China panda gouden munt
Britannia gouden munt
Duitse gouden munten
goudstaaf
Goudstaaf
Gouden munten
goud verkopen den haag
Goudklompen
Tandheelkundig goud
Tandheelkundig goud
Maple Leaf gouden munt
Zwitserse frank Vreneli-munt
Zwitserse frank Vreneli-munt
Kruegerrand goud
Krugerrand gouden munten