Nieuws

Aankoop van goud, zilver en platina

by | mei 5, 2021 | Actueel

Af en toe wordt ons gevraagd of we ook inkopen , omdat onze focus ligt op de realistische taxatie of deskundigheid van kostbaarheden. Natuurlijk kopen we ook goud, zilver en platina in .
Waar moet u in het algemeen op letten als u edelmetalen zoals goud, zilver of platina wilt verkopen?
Edelmetalen worden voornamelijk in de vorm van sieraden aan Ankäufern aangeboden om aan te schaffen . Munten, tandgoud of baren vormen een ander deel . Helaas zijn er tegenwoordig veel zwarte schapen in dit beroep, maar er zijn enkele tipsHoe u serieuze van dubieuze kopers kunt onderscheiden of hoe u zelfs onbetrouwbare kopers niet kunt bereiken:

1. Vertrouw op gevestigde bedrijven / bedrijven met een verreikende traditie ! Alleen eerlijkheid en bekwaamheid hebben stabiliteit in dit vak!
2. De handelaar moet een erkend deskundige zijn .
3. Een koper moet een zakelijk of privé geregistreerd adres hebben in het aankoopdistrict.
4. De activiteit als koper van edelmetaal moet worden geregistreerd bij het handelskantoor , inclusief de verklaring van goed gedrag van de handelaar.
5. Edelmetaal mag niet door minderjarigen worden gekocht.
6. De verkoper moet zijn identiteitsbewijs of rijbewijs tonen.
7. De koper gaat een verkoopcontract aan met de verkoper , hiervoor moet een aankoopbewijs worden afgegeven.

Natuurlijk zouden we heel blij zijn als u uw weg naar contant geld en waarheid zou kunnen vinden. Wij bieden u gratis en vrijblijvend een koopaanbieding en een gratis waardebepaling van uw artikelen!
We kijken uit naar jou en je schatten! Uw team van Kost-Baar.nl